Despre noi

Restaurant și Terasă Ciuleandra

Să facem cunoștință cu Mihaela și Adrian Mustafa și „copilul lor de suflet” născut dintr-o poveste frumoasă, plină de pasiune și iubire.

În luna ianuarie 2017, ne-am gândit să dăm naștere unui copil al nostru, pe care să-l botezăm la Focșani, în centrul orașului, mai precis pe strada Simion Bărnuțiu colț cu Dimitrie Cantemir, într-o locație, fostă cantină într-o perioadă trecută.

Am depus mult efort, am fost atenți la detalii, și astfel am reușit în nouă luni, să creem ceea ce avea să se numească Ciuleandra cu parfum de epocă ....... un proiect ambițios, bazat pe o idee aparent simplă, să păstram tot ce-i românesc, să ducem mai departe valorile neamului, să „resuscităm contemporanii” și să le arătăm că România este frumoasă, are oameni veseli, sensibili, cu drag de Dumnezeu.

Dacă vă întrebați de ce Ciuleandra ? - pentru că ne-a inspirat atmosfera perioadei interbelice, cântecele Mariei Tănase, despre care Octavian Goga exclama „cântecele acestei fetișcane cu timbrul grav izvorăsc limpezi din pământul românesc, trec prin sufletul nostru şi apoi urcă spre cer, ca şi aripile făurite de «vulturaşul Ardealului», Aurel Vlaicu”.

Am ales să ne manifestăm respectul și dragostea față de cei ce nu mai sunt și față de ceea ce suntem.

Am dus mai departe învățăturile deprinse în copilărie de la părinții noștri (cârciumari, proprietari ai complexului turistic Poiana Sărată) și cele acumulate în timp prin studii de specialitate și multă muncă.

Am vrut ca voi, mosafirii noștri, să vă bucurați de mâncare, de muzică bună, de prezența prietenilor, să stați la povești în tihnă, să simțiți că timpul stă în loc.....

Ce mâncau românii în 1930?.....Restaurantele aveau băuturi fine, mâncăruri alese, atmosfera liniștită, muzica discretă.

Restaurantul Ciuleandra cu parfum de epocă, este un local intim și elegant, este o afacere de familie (familia Mustafa).

Atmosfera de bun gust și tihnă, care se asociaza unei experiențe culinare memorabile, ne fac speciali.

Unicitatea afacerii de familie, implicarea noastră directă în oraganizarea evenimentelor dumneavoastră ca și cum ar fi ale noastre, trăirile, emoțiile alături de voi, mosafirii noștri, ne fac evenimentele unice și reușite. Evenimentul tău poate fi: nuntă, botez, onomastică, petrecere corporate, prezentare de produse și servicii, conferință, pomenire, petrecere de sfârșit de an....

Vă invităm la Ciuleandra pentru o experiență unică, pentru a regăsi farmecul de altă dată unde poveștile nu se termină niciodată.

Mihaela și Adrian Mustafa

Echipa Restaurant Ciuleandra

Restaurant Ciuleandra

Părerea Clienților

 • Luminita Obreja

  Luminița Obreja

  "Trecând pragul Ciuleandrei, simți că timpul s-a oprit în loc și că, în adâncul sufletului, într-o clipă, te-ai conectat cu o lume aparte, într-un loc deosebit, într-un ambient unic... Nimic nu lasă să se întrevadă că ceva a fost făcut în grabă sau că e mai puțin decât la superlativ! Dacă vrei un loc liniștit în care să îți poposescă sufletul o vreme, un loc în care să îți auzi inima cum vibrează pe arcușul unei viori în timp ce servești din bunătățile casei, te invit să-ți asortezi în suflet un boboc de floare, și să o cunoști pe Ciuleandra!!! Ps...Parfumul de Epocă, e molipsitor! "

 • Dana Craciun

  Dana Crăciun

  "Eleganță, rafinament și profesionalism..Ciuleandra cu parfum de epocă, o locație de vis, cu bucate alese, cu arome minunate, cu vinuri de colecție, cu muzică de calitate și o minunată atmosferă! Un loc în care te poți deconecta, unde mai poți visa și unde te mai poți bucura de ospitalitate și rafinament culinar și estetic...O locatie pe măsura dorințelor și pretențiilor tale..."

 • Nicoleta Dobrin

  Nicoleta Dobrin

  "O poveste culinară nascută din pasiune și pricepere și devenită realitate, într-o locație intimă, under te întorci mereu cu drag."